Microrelatos

Animals marins

shell-1591452_1920Sóc una estrella de mar vermella. Visc a la conquilla d’un cargol de mar. No sé quan de temps podrem viure plegats. Les corrents marines ens arrosseguen d’un lloc a un altre constantment. No hi ha manera que trobem una estabilitat. Ens passem el dia barallant-nos o ignorant-nos.

Estic indignada amb el cargol. A mi m’agrada sortir amb els amics, relacionar-me amb éssers interessants, ballar fins a altes hores de la matinada i deixar-me caure al llit, quan estic ben cansada, sense haver de pensar constantment si el cargol estarà enfadat quan torno a casa.

No sóc indivídua d’emprenyar-me però tinc les coses molt clares. Mereixo sentir-me lliure i estimada. A més, oi que estem casats, el cargol i jo?; oi que em va prometre que em faria feliç tota la vida?. Per què no pot ser una mica més considerat?. Només vull que deixi de queixar-se per totes les coses que faig. Res no li està bé!

No demano pas tant… em sembla!

Tinc la sensació que em vaig equivocar d’espècie!

Em vaig enamorar de la seva timidesa, del seu saber escoltar i de la seva sensibilitat.

Ara em fot que sigui tan apocat, tan callat i tan sentimental.

És un avariciós i un garrepa! Només sap que treballar i guardar els diners que guanya per a la vellesa. Pobre burro! No sap que els calers ben poc li serviran a l’altre barri.

Podríem sortir a sopar més sovint. Podríem fer algun creuer als estius per conèixer nous horitzons. Però no! Ell només vol estalviar!

Estic ben avorrida d’aquesta vida miserable que portem plegats. No puc suportar ni un dia més tanta tossuderia i tanta rigidesa. Ja he tingut prou paciència. Avui mateix li demano el divorci! Que es quedi la casa i els nens!

Jo fa dies que li tinc l’ull posat a un mol·lusc molt vistós que té uns elements anatòmics molt excitants.

Sóc una estrella i he nascut per brillar. Que treballi un altre!

 

Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s