Cajón de Sastre, Microrelatos

Ens quedem a casa?

Tinc una manta que pesa set quilos. Quan te la poses per sobre sembla que t’abraci algú. He pagat per ella una fortuna perquè és una edició limitada. Tardes set minuts a adormir-te.

A l’equip de música tinc un llapis de memòria amb les millors 500 cançons de tots els temps per relaxar-se i una selecció de sons de la natura: les onades del mar, ocells cantant, els grills en una nit d’estiu, el xarboteig d’una font de la muntanya, el vent del desert…

També he preparat una presentació de fotografies a l’ordinador portàtil que projectaré a la paret blanca del menjador. Son unes imatges tan perfectes que quan les amplies i te les mires amb molta atenció sembla que t’hi puguis transportar amb la imaginació. Hi ha cels blaus plens de núvols blancs, fenòmens meteorològics, animals salvatges, paisatges exòtics, muntanyes, vistes aèries i objectes quotidians simplement bonics.

He triat unes quantes pel·lícules que parlen sobre el sentit de la vida.

Podem prendre uns tranquil·litzants i estirar-nos al sofà amb la manta per gaudir de tot el que he preparat.

A fora, la llum del sol fa esclatar les pedres en mil bocins, la vida bull com una olla de grills. Al barri celebren una festa de no sé què de la primavera. Estarà a petar de gentussa. Quina necessitat tenim de fer l’hipòcrita i de fer veure que ens cauen bé. Només de pensar-ho ja em vénen basques i se’m posa la pell de gallina. A més, l’home del temps ha pronosticat que plouria a partir de mitja tarda.

snail-18996

Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s